Vi söker senior kollega med internationell erfarenhet​

Vi söker senior kollega med internationell erfarenhet

Brinner du för hållbarhet, vågar utmana och som arbetar med hög kvalitet? Vi är ett nystartat företag och vi söker dig som vill vara med på resan att bygga upp en verksamhet som transformerar samhällen. Vi arbetar med klimatomställning genom samarbeten, affärsutveckling och kommunikation och påverkan.

Under detta årtionde kräver klimatet en exponentiell omställning för alla samhällsaktörer – företag såväl som offentlig verksamhet. På Transformity gör vi vad namnet säger – vi transformerar samhällen. Tillsammans utvecklar vi samhället och näringslivet i linje med 1,5-gradersmålet och de globala målen – vi utmanar, samarbetar och skapar värde. Transformity drivs av nyskapande affärer för den stora transformationen. För oss är värdeskapande en kvalité som omfattar både dagens generation och kommande generationer.

Just nu söker vi en senior kollega med erfarenhet av arbete med hållbarhetsfrågor i Sverige och internationellt, som tillsammans med oss kommer att arbeta med den stora transformationen, i gränssnittet mellan näringsliv och politik.

I rollen är det viktigt att du kan kombinera ett strategiskt tänkande med ett praktiskt genomförande. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt även under tidspress och tidvis hög arbetsbelastning. Då arbetet innebär många kontaktytor krävs också en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att knyta och upprätthålla kontakter och nätverk. Vi förutsätter att du har integritet och gott omdöme.

  • Du har (relevant) akademisk examen med företrädesvis samhällsvetenskaplig eller nationalekonomisk inriktning.
  • Du har flera års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av arbete med hållbarhetsrelaterade frågor i Sverige och internationellt.
  • Erfarenhet av arbete med EU-frågor är meriterande liksom erfarenhet av arbete i riksdagsförvaltningen, regeringskansliet eller någon annan del av den statliga förvaltningen.
  • Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska.
  • Du kan arbeta både självständigt och i grupp, tidvis under tidspress. 
  • Du har integritet, är noggrann och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter
  • Meriterande om du har konsulterfarenhet.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och driver verksamheten framåt. Det är därför en förutsättning att du är bra på att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och håller uppsatta mål och deadlines med hög kvalité.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att samarbeta och kommunicera.

Tjänsten avser heltid alternativt deltid, enligt överenskommelse.
Tjänsten är lokaliserad till Stockholm med möjlighet till flexibilitet och distansarbete.

Om du är intresserad skicka din ansökan och personliga brev till info@transformity.se .

För frågor kontakta Ulrika Erkenborn Rugumayo, mobil 070-143 22 22,  ulrika.erkenborn.rugumayo@transformity.se