buttercup, flowers, plants-7112787.jpg

Vi söker erfaren konsult till klimatomställningen

Vi söker dig som brinner för hållbarhet, som vågar utmana och som arbetar med hög kvalitet. Vi är ett företag som drivs av engagemang för att bidra till en hållbar samhällsomställning och vi söker dig som vill vara med på resan att bygga upp en verksamhet som transformerar samhällen. Vi arbetar med klimatomställning genom samarbeten, affärsutveckling och kommunikation och påverkan.

Under detta årtionde kräver klimatet en snabb omställning för alla samhällsaktörer – företag såväl som offentlig verksamhet. På Transformity gör vi vad namnet säger – vi transformerar samhällen. Tillsammans utvecklar vi samhället och näringslivet i linje med 1,5-gradersmålet och de globala hållbarhetsmålen – vi utmanar, samarbetar och skapar värde. Transformity drivs av nyskapande affärer för den stora transformationen.

Just nu söker vi en erfaren kollega som tillsammans med oss kommer att arbeta med den stora transformationen, i gränssnittet mellan näringsliv och politik i Sverige, Norden och EU.

  • Du har (relevant) akademisk examen med företrädesvis samhällsvetenskaplig eller nationalekonomisk inriktning.
  • Du är intresserad av att påverka utvecklingen politiskt i Sverige och i EU, därför har du god förståelse för den politiska processen i Sverige och i EU.
  • Du har god kunskap om EU:s institutioner och arbetssätt. Arbetet sker både på svenska och engelska, vilket kräver att du har goda kunskaper i dessa språk.
  • Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av EU-arbete i någon av EU-institutionerna, eller närliggande organisationer. 
  • Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du kan arbeta både självständigt och i grupp, tidvis under tidspress. 
  • Du har integritet, är noggrann och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter
  • Meriterande om du har konsulterfarenhet.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och driver verksamheten framåt. Det är därför en förutsättning att du är bra på att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och håller uppsatta mål och deadlines med hög kvalité. Du har ett sinne för ordning och struktur samt att du gärna delar med dig av dina tidigare erfarenheter och kunskaper till kolleger.

Vi erbjuder förmånliga villkor, flexibla arbetstider och goda möjligheter till hybridarbete. Trots ofta högt tempo och periodvis hög arbetsbelastning är det självklart för oss att också ha roligt på jobbet samt att det ska gå att kombinera karriär med familjeliv och en aktiv fritid.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att samarbeta och kommunicera och vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om du är intresserad är du välkommen att skicka din ansökan och personliga brev till info@transformity.se . Vi genomför löpande intervjuer under april och maj.

För frågor kontakta Ulrika Erkenborn Rugumayo, mobil 070-143 22 22,  ulrika.erkenborn.rugumayo@transformity.se