china, meadow, guizhou-6796350.jpg

Vi söker en driven projektledare till klimatomställningen

Vi söker dig som brinner för hållbarhet, som vågar utmana och som arbetar med både glädje och hög kvalitet. Transformity är ett företag som drivs av engagemang för att bidra till en hållbar samhällsomställning och vi söker dig som vill vara med på resan att bygga upp en verksamhet som transformerar samhällen. Vi arbetar med klimatomställning genom samarbeten, affärsutveckling och kommunikation och påverkan.

Under detta årtionde kräver klimatet en snabb omställning för alla samhällsaktörer – företag såväl som offentlig verksamhet. På Transformity gör vi vad namnet säger – vi transformerar samhällen. Tillsammans utvecklar vi samhället och näringslivet i linje med 1,5-gradersmålet och de globala hållbarhetsmålen – vi utmanar, samarbetar och skapar värde. Transformity drivs av nyskapande affärer för den stora transformationen.

Just nu söker vi en driven projektledare som tillsammans med oss kommer att arbeta med den stora transformationen, i gränssnittet mellan näringsliv och politik. Du kommer i denna roll bland annat bli en viktig del i att driva projekt som involverar parter i Sverige och de nordiska länderna. För att du ska trivas och kunna prestera i rollen ser vi gärna att du har:

  • relevant akademisk examen med företrädesvis statsvetenskaplig eller nationalekonomisk inriktning.
  • ett stort samhällsintresse och genuint engagemang för hållbarhet.
  • flerårig erfarenhet av att driva och leda projekt, gärna som konsult.
  • förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, tidvis under tidspress. 
  • förmåga att formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • hög integritet, fokus på kvalitet och förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Tillsammans med dina kollegor kommer du i denna roll att arbeta mot gemensamma mål och driva verksamheten framåt. Det är därför en förutsättning att du är bra på att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och hålla uppsatta mål och deadlines med hög kvalitet.

Vi erbjuder förmånliga villkor, flexibla arbetstider och goda möjligheter till hybridarbete. Trots ofta högt tempo och periodvis hög arbetsbelastning är det självklart för oss att också ha roligt på jobbet samt att det ska gå att kombinera karriär med familjeliv och en aktiv fritid. Vi vill att Transformity ska vara en plats som präglas av kreativitet, generositet, högt i tak och gemenskap i både med- och motgångar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att samarbeta och kommunicera och vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om du är intresserad är du välkommen att skicka din ansökan och personliga brev till info@transformity.se . Vi genomför löpande intervjuer under maj och juni.

För frågor kontakta Ulrika Erkenborn Rugumayo, mobil 070-143 22 22,  ulrika.erkenborn.rugumayo@transformity.se