Transformity växer – välkommen Malin Redmo

Malin Redmo är en nyexaminerad miljövetare med en kandidatexamen i statsvetenskap och en masterexamen i miljövetenskap. Hon kommer senast ifrån IVL Svenska Miljöinstitutet där hon genomfört en praktiktermin samt skrivit exjobb, som tog upp vikten av att involvera sociala dimensioner som skapar beteendeförändringar i hållbarhetsåtgärder. Parallellt med studierna har Malin arbetat med hållbart mode på ARKIVET Sthlm, samt genomfört en praktisk hållbarhetsutbildning tillsammans med Sustainergies.

Jag ser fram emot att bli en del av Transformity och ta del av all den kunskap som finns hos personerna i företaget. Att vara med och driva den hållbara omställningen framåt genom att påverka och sammanlänka politiken och näringslivet ser jag som en fantastisk möjlighet.

Malin Redmo

Under 2022 behöver utsläppen minska drastiskt och alla företag och myndigheter behöver fundera över hur de bidrar till att minska utsläppen och tänka nytt.

Malin har med sin bakgrund både i statsvetenskapen och miljövetenskapen något som efterfrågas; ett tvärsektoriellt perspektiv. Hon har också vi sin praktik deltagit i olika forskningsprojekt vilket breddat hennes klimatkunskaper och det är en glädje att välkomna henne till teamet.

Deniz Butros, vd Transformity

Malin Redmo börjar på Transformity den 10 januari 2022.

1 reaktion på ”Transformity växer – välkommen Malin Redmo”

  1. Pingback: 1acceleration

Kommentarer är stängda.