Samarbeten

Vi erbjuder kompetens inom transformativ affärsutveckling, klimatkompetens och klimatkommunikation. Vi är med på hela resan från att sätta mål, genomdriva förändringsarbete och kommunicera ut budskapen.

Transformativa strategier

Transformativ affärsutveckling innebär att göra hela sin affär i linje med vetenskapen. Var i transformationen står ni?  Oavsett om ni står i startgroparna, satt era första klimatmål, eller har lång erfarenhet av klimatomställning kan vi hjälpa er vidare. 

Policy för 1,5⁰C

A short description of your service. Lorem ipsm dolor amet, consec tetur adipis cing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exer citation ullamco la enim lorem isae ni.

Kommunikation för förändring

Att kommunicera sitt omställningsarbete är inte som annan kommunikation. Det krävs ett genuint arbete bakom budskapen som har bäring på affärsutvecklingen och mål i linje med vetenskapen. Det handlar om att berätta hur ni bidrar till ett bättre samhälle. 

Kunskap för framtiden

Avgörande för det företag eller den organisation som vill fortsätta vara relevant framöver är att hela tiden hålla sig uppdaterad inom miljö- och klimatområdet. Vi har utbildningar för de allra flesta – och skräddarsyr dem gärna åt dig.

Vi tackar nej till uppdrag som inte leder till hållbarhet.